Vijgensalade

Vijgen saladeDe monteur heeft voorkeur voor een genoegelijke edoch smakelijke lunch. Je kunt er vanuit gaan dat hij dat als een essentieel onderdeel beschouwt van het ‘echte’ leven. Op zich is daar wel iets voor te zeggen, zeker als je bedenkt dat er toch heel wat wordt af geknoeid in de wereld. En dan hebben we het nog maar niet over tweede en derde rangs etablisementen die de naam restaurant niet eens zouden mogen dragen. Die noemen wij dan ook met ingang van vandaag ‘hondehokken’. Tenzij jij natuurlijk een fan bent van een ‘kwalitaria’?
Dit bericht is geplaatst in culinaire avonturen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.