Monthly Archive for August, 2007

Pan Bagnat

Pan BagnatDaar komtie dan. Bron van dit recept is wederom de Tip Culinair uit augustus. Het is gewoon heel leuk om te maken en als je het vaker hebt gedaan, dan gaat het ook sneller. En dan kan je ook variëren met de ingrediënten. Neem dan een tonijntapenade of gewoon een tonijnmoot uit blik. Continue reading ‘Pan Bagnat’

Wibi

Caprera BloemendaalWat heeft Wibi nou met eten te maken? Nou, helemaal niks eigenlijk. Behalve als je naar het openluchttheater Caprera gaat in Bloemendaal, waar Wibi ‘toevallig’ speelt. En dan neem je wat lekkers te eten en te drinken mee. Het drinken is natuurlijk een rose. Het eten een Pan Bagnat. Het ideale picknick eten. Tot nu toe alleen maar lovende kritieken gehad van serieuze fijnproevers. Morgen weer meer daarover.

Visburger

VisburgerVrijdagavond, dus vis. Ik weet eigenlijk niet eens precies waar dat vandaan komt. In bedrijfsrestaurants merk je het ook altijd; op vrijdag is er vis. Ergens ver in mijn geheugen zegt iets me dat het met katholieken te maken heeft, maar daar kan ik ook volkomen naast zitten. Ik vind vis gewoon lekker, besteed daar graag wat meer tijd aan en op vrijdagavond kan dat. Continue reading ‘Visburger’

Rauwe tonijn

TonijnNiets lekkerder dan een stukje verse tonijn. Hoe minder je ermee doet, des te beter. Maar dan moet het wel vers zijn! Hoe weet je dat? Continue reading ‘Rauwe tonijn’

Zeekraal

ZeekraalVanavond hebben we ons weer eens verwend met naar onze eigen mening heerlijk recept met zeekraal. Het begon ongeveer zo.
Continue reading ‘Zeekraal’

Uit de kast?

FlessenWel eens uit de muur gegeten? Of uit de frituurpan, uit de wok, uit je hoofd, uit de Jamie. Gisteravond bij vrienden ‘Uit de kast’ gegeten.
Continue reading ‘Uit de kast?’